КАТЕГОРІЇ

ТОП 10 АЛЬБОМІВ
  1. Дитячі Пісні MP3
  2. Українські народні пісні
  3. Дитячі пісні про Новий рік та Різдво + КАРАОКЕ
  4. "Найдорожча"
  5. Дитячі пісні про Україну + КАРАОКЕ
  6. Дитячі пісні про школу + КАРАОКЕ
  7. Сто українських народних пісень ч. 1 МР3
  8. "Дискотека по-українськи - 2"
  9. Найкраще в Україні 1 ч. 2 - мінус
  10. Циганская свадьба

ТОП 10 ПІСЕНЬ
  1. Пісня про дружбу
  2. Весняні котики
  3. Дитинства світ
  4. Усмішка
  5. Пісня про зарядку
  6. Український ярмарок
  7. Світ шкільний
  8. Планета дитинства
  9. Посміхайтеся, люди, частіше
  10. Мамина хустка

Новинка! Дитячі пісні про школу + КАРАОКЕ

Дитячі пісні про школу + КАРАОКЕ - особлива дитяча збірка, яка складається з 35 пісень, 16 з яких пісні-караоке. У збірці представлені пісні про шкільні роки, уроки, канікули, яких так чекають всі школярі, та вчителів і останній дзвоник. Дитяча збірка стане незамінним помічником вихователям та вчителям у проведенні шкільних свят та виступів.
Музична збірка сподобається як діткам, так і дорослим, адже пісні наділені особливим дитячим теплом, яке здатне нагадати свої шкільні роки та повернути давно забуті шкільні емоції. Збірка стане у пригоді також у навчально-виховному процесі, адже зацікавить кожного школяра. Автори та композитори намагались зробити збірку різнобарвною та мелодичною, а також зацікавити діток здобувати знання та вчитись новому.
Наш інтернет-магазин та студія звукозапису МПП фірми «Мед» пропонує прослухати та придбати збірку «Дитячі пісні про школу + КАРАОКЕ» на сторінках нашого інтернет-магазину за доступною ціною. Ми пропонуємо придбати як збірку в цілому, так і окремо вибрані пісні. Вартість одного треку складає 2 грн.
МИ в YOUTUBE
Прослухати в Youtube